Tag Archives: luda macka

Видео: „Крокодил“, „Луда мачка“ и „Волшебен змеј“ – дроги убијци

Опасните дроги што ги тресат Америка и Европа го загозуваат и Балканот. Крокодил“, „Луда мачка“ и „Волшебен змеј“ се нови синтетички дроги што експресно го уништуваат организмот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1