Tag Archives: lulaski

Видео: Руски полицајци на лулашка решаваат случај

Овие руски полицајци навистина сериозно си ја сватиле истрагата. Мора да е некој комплициран случај – или пак чиста досада.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1