Tag Archives: mala

Исповед на претходната “Малата мис”: Мајка ми ме измачуваше до мојата петнаесетта година!

Добитничката на 75 награди на изборот за “Мала мис” рекла дека никогаш нема да и прости на својата мајка што ја терала од својата четврта година да оди во солариум, да ја фарба косата и да се шминка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1