Tag Archives: mali

Мали не го признал Косово – Пацоли покажал лажен документ

Мали демантираше дека го признал Косово. Низ светот кружи лажен документ, предупредуваа претседателскиот кабинет на Мали.

______________________________________________________________________________________________________

3000 евра за секое нововработено лице!

Агенцијата за вработување ќе им помогне на малите претпријатија со парична поддршка во висина од 3 000 евра за секое нововработено лице.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1