Tag Archives: металика

Видео: Погледнете како татко си го успива своето дете со песна од „Металика“

Додека останатите родители на вечер пеат песни за ѕвезди и месечини, еден татко своето бебе го успива свирејќи ја песната „Nothing Else Matters“ од „Металика“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1