Tag Archives: meteorski

Видео: Немојте да го пропуштите најубавиот метеорски дожд

Ѕвездите кои што паѓаат оваа година ќе бидат најактивни меѓу сабота и недела, во периодот околу два часот по полноќ.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1