Tag Archives: micio kaku

Ќе имаме лек за рак, неогрaничена енергија и интернет во леќи

Што не чека во иднината? Според физичарот, поборникот на футуризмот Мичио Каку, иднината е розова. Развој, лек за рак, интерент во леќи, исчезнување на многу работни места и слично.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1