Tag Archives: миење

Глумицата Селма Хајек не се мие – штетно било ???

  Глумицата Селма Хајек ја откри тајната за одличниот изглед! Нити станува збор за козметички третмани, нити прескапи креми туку во нешто сосема достапно и евтино, но и по малку нехигиенски.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1