Tag Archives: микробранова

Ќе го запалел станот во обид да си ги исуши гаќите во микробранова

Британските пожарникари успеале да го спасат станот од потполно уништување откако неговиот сопственик се обидел да си ги исуши гаќите и чорапите во микробранова.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1