Tag Archives: mokjnici

Осуммината вистински владетели на Русија

Консултирајќи над 60 инсајдерски претставници на политичката и бизнис елита на Русија, московскиот холдинг „Минченко“ направи извештај за хиерархиските врски и механизми по кои функционира тајниот таканаречен монолитерн режим – Владимир  Путин.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1