Tag Archives: monika

Меѓаши ќе ги пријави сите кои не ја заштитиле малолетната Моника и го објавија нејзиниот лик

Првата детска амбасада во светот Меѓаши реагираше за начинот на кој некои медиуми ја пренесоа ,,сторијата,, за малолетната 15 годишна Моника и нејзината исповед за првиот сексуален однос. Дел од медиумите не го затемнија нејзиното лице и иако е малолетна ја објавија нејзината фотографија и видео без никаква заштита.

______________________________________________________________________________________________________

Хилари Клинтон „почестена“ со домати и скандирање за Моника Левински

Американската државна секретарка, Хилари Клинтон, беше непријатно дочекана од страна на Египетските демонстранти.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1