Tag Archives: monografija

Првата жена докторка на Балканот била од Ресен

Под наслов „Ресен“ – монографија за овој убав град, со богата традиција, во авторство на ресенчанецот Блаже Котларовски.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1