Tag Archives: motori

Центар се пишмани – ги послуша моторџиите нема да се плаќа паркинг на мотори

По денешниот протест на моторџиите за одлуката на општина центар на нејзините паркинзи да се наплаќа и паркирање на мотори, постигнат е компромис и одлуката е променета.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1