Tag Archives: mrezi

Педофилите ќе мора да објават статус на Фејсбук

Од 1 август годинава сите осудени педофили, силувачи, и други сексуални престапници ќе мора на социјалните мрежи да објават статус дека се сторители на сексуален напад. Педофилите ќе мора да прецизираат дека се осудени за напад на деца.

______________________________________________________________________________________________________

Истражување: Жените се господари на социјалните мрежи

Фејсбук и твитер се најголемите социјални мрежи, а според најновите истражувања на Mashable најголем дел од корисниците се жени.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1