Tag Archives: mustakji

Фото: Европско првенство – Најдолги мустаќи

  Повеќе од 100 кандидати беа дел од Европското првенство во најинтересни, најдолги и најдобро негувани мустаќи и бради.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1