Tag Archives: nacionalen

Титула ,,Национален уметник на Македонија,, за Милчо Манчевски

Претседателот Ѓорге Иванов денеска на сценаристот и режисер, Милчо Манчевски, ќе му ја додели титулата „Национален уметник на Република Македонија“.

______________________________________________________________________________________________________

Гори Националниот парк „Маврово”

  Гори над скијачките терени во Националниот парк „Маврово”.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1