Tag Archives: најбарани

Ова се професиите кои ќе се бараат и ќе се платени до 2020

Сајтот “24/7 Vol Strit” направил листа на професии кои ќе бидат барани во иднина, а кои ќе носат најголема заработувачка.

______________________________________________________________________________________________________

На YouTube најбарани се катастрофите и револуциите

Цунамито кое минатата година ја погоди Јапонија, изборите во Русија и политичките превирања на Блискиот Исток беа меѓу најпопуларните видеа гледани од корисниците на YouTube изминативе 15 месеци.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1