Tag Archives: најопасни

Кои се најопасните европски политичари и зошто?

Она што е заедничко за Виктор Орбан, Алексис Ципарсу, Силвио Берлускони, и Марин Ле Пен според германскиот „Der Spiegel“, е тоа што сите тие се на листа на “десетте најопасните политичар во Европа.”

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1