Tag Archives: napadna

Видео: Крокодил нападна чувар пред престрашени дечиња

Во зоолошка градина во Охајо за време на престава за дечиња и други гости крокодилот го нападна тренерот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1