Tag Archives: насилници

Насилните студенти во Тајланд ги испраќаат во воени кампови

Владата на Тајланд, соочена со се поголем број на насилства на факултетите во земјата одлучила да се пресмета со нив, а насилниците да ги праќа во воените кампови, северно од Банког.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1