Tag Archives: nastavnicka

Скандал во Ниш: Наставничка по биологија 15 години издрогирана држела часови

Наставничката по биологија, Александра Миливојевиќ (40) во основното училиште „Крал Петар Први“, признала пред Високиот суд во Ниш, дека веќе петнаесет години била под дејство на наркотични супстанци.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1