Tag Archives: nastavnik

Видео: Немој да ми се дереш – девојче го удри професорот во меѓуножје

Порано професор, наставник, учител беа страв и трепет – авторитет. Каде смеело да се викне на наставник, да се подигне тон. Но факт е дека и денешните професори ги изгубија малку педагошките методи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1