Видео: Немој да ми се дереш – девојче го удри професорот во меѓуножје


Порано професор, наставник, учител беа страв и трепет – авторитет. Каде смеело да се викне на наставник, да се подигне тон. Но факт е дека и денешните професори ги изгубија малку педагошките методи.

Ова видео е од Русија. Настрада професор по англиски јазик во основно училиште. Но самиот си заслужи.

Ја извадил ученичката на табла ( има околу 8 години) девојченцето со наведната глава засрамено пред целото одделение трпеливо го слушаше наствникот како и се дере и ја понижува. Но тој не сопре тука.

Почна и со прстот да ја ,,удира,, по главата. На крајот засраменото девојче му удри клоца во меѓуножјето и избега од училницата.

Видеото го снимил соученик со мобилен телефон.

Tags: , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1