Tag Archives: natprevar

Видео: Погледнете го најбрзиот човек на дело!

15 ноти во секунда се доволни за светска титула! Виолинистот Бен Ли, композицијата „Бумбаров лет“ ја отсвири со брзина од 15 ноти во секунда па затоа ја доби ласкавата титула набрзиот човек на планетата.

______________________________________________________________________________________________________

“Prvi Glas Srbije” втора сезона на Прва српска телевизија!

Прва Српска телевизија најпосле го објави датумот кога ќе започне втората сезона од најспектакуларниот музички натпревар во Србија,  “Prvi glas Srbije”.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1