Tag Archives: наум петрески

Наум сакал да го почасти Петар Нечовски – му го вратил вискито

Наум  ми прати цело шише виски, јас по келнерот му го вратив. Зошто? Затоа што не пијам виски, не пијам алкохол и зошто да го трошам човекот?

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1