Tag Archives: навики

Навики што повеќе ви штетат отколку што ви користат

Сите ние имаме по некоја навика која мораме да ја направиме, без разлика дали тоа е миење на раце, пиење на газирани сокови или вода од шише или пак нешто сосема друго како носење на одреден тип на облека.

______________________________________________________________________________________________________

Кои навики го уништуваат сексуалниот живот во бракот?

Постојат пет најголеми причини кои го наружуваат сексот во бракот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1