Tag Archives: navodnuvanje

Скопје 2014 – Аеродром 2012- македонски изум за наводнување на тревата (Фото)

Купувате шише кисела вода (20- 25 денари). Ја пиете. Земате игла. Го пробушувате шишето на неколку места. Го ставате на врв на црево, за посигурно го изврзувате со најлонска ќеса (2 денари) и со врвца.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1