Tag Archives: nema

Месечината ќе ја снема од небото оваа недела!

Каде ли ќе биде месечината оваа недела? Многумина останале збунети кога не успеале веќе неколку дена да го најдат најблискит сосед на Земјата на ноќното небо.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1