Tag Archives: nerodeno

Неродена телевизиска ѕвезда: Потпишале ТВ договор со бебето во стомак

Родителите Енди (34) и Шели (35) ја испратиле снимката од направениот ултразвук на агенцијата Скрим, која неговиот талент го препознала уште на прв поглед, и веднаш подготвиле емисија за да го снимаат бебенцето уште додека е во утробата на неговата мајка.

______________________________________________________________________________________________________

Рака на надежта!

Пред дванаесет години докторите од Вандербилд Универзитетот во Тенеси извеле операција за да ја отстранат состојбата наречена „spina bifida“ – миеломенингитис, која што ја откриле кај нероденото бебе Самуил Александар Армас, додека тоа се уште било во матката на неговата мајка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1