Tag Archives: nevinost

Повторно невини за 1000 евра – потесна вагина 1500

Освен шиење на хименот се повеќе жени правеле и моделирање на вагиналните усни ( лабиопластика) и вагинопластика или стеснување. Овие пациентки ова го прават од естетска но и од функционални причини. Ова разубавување на вагината чинело и до 1500 евра.

______________________________________________________________________________________________________

Фото/ Видео: Студентка ја продава невиноста за да изгради куќи за сиромашни – ќе се снима се

Бразилска студентка ја понудила на аукција својата невиност за да собере пари и да ги донира во хуманитарни цели. За градење на куќи за сиромашните во Бразил.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1