Tag Archives: нибиру

Во наредното столетие земјата ќе оствари контакт со вонземјани

Научниците предупредуваат дека за помалку од сто години ќе оствариме контакт со вонземјани. Сепак велат доколку биде откриен вонземски облик на живот, веројатно ќе бидат потребни децении за да може да се воспостави контакт со Земјата преку радио или ласер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1