Tag Archives: nikolina

Интервју Николина Василевска – Ослабнав 20 килограми, за да ја глумам Елени – љубовта на Ататурк

На Широк сокак Елени го видела Мустафа сосем случајно додека седела на балконот. Се родила љубов која морало да ја кријат бидејќи била забранета. Никогаш не се омажила за него, но секој миг живеела со него, дишела со него.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1