Tag Archives: nobelova

Кој ќе ја добие Нобеловата награда – почна одбројувањето

Денеска почнува објавувањето на имињата на лауреатите на Нобелова награда,  ќе се објават имињата на добитниците на најзначајната светска награда во областа на медицината.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1