Tag Archives: нп

Љубчо Георигиевски од денес и официјално лидер на ВМРО НП

,, Извршен е официјален  упис во судскиот регистар, со што Љубчо Георгиевски се стекна со правен легимитет кој претходно официјално беше изгласан од сите партиски структури според Законот и Статутот на партијата,, ова стои во соопштението од партијата ВМРО НП.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1