Tag Archives: obicai

Во Бугарија ќе го “поплукаат“ бебето, во Монголија го дојат најмалку две години

Кога ќе се роди бебе на сите краеви на светот чувството е исто, владее неопислива среќа. За разлика од чувствата пак, обичаите, исхраната и негата по раѓањето на бебето се различни.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1