Tag Archives: oblakoderi

Во понеделник свечена ,,лопата,, на темелите на новите облакодери во Аеродром

  Во понеделник стартува изградбата на облакодерите во Аеродром. Свечено ќе бидат удрени темелите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1