Tag Archives: obredi

Ја убил и распарчил жената за деловите од телото да ги продаде за правење магии

Лазарус Чирафи од Јужна Африка ја убил и распарчил неговата сопруга Марбл Маруфу за да ги продаде нејзините делови од телото за за ритуални обреди.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1