Tag Archives: oskvernaven

Цената на радикализмот – осквернавена црква во Ерусалим (Фото)

Радикални еврејски доселеници вандализирале христијанската црква надвор од Ерусалим, со спреј испишале “Исус е коп*ле” на надворешна врата. Таквите напади се во пораст и покрај тоа што полицијата ветува дека ќе го спречи криминалот од омраза во Светата Земја.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1