Tag Archives: ostatoci

Пукање во ресторан поради остатоци од храна?

Келнерот послужил остатоци, гостинот возвратил со куршуми! Гостин во еден ресторан во Њу Делхи пукал по келнерот, откако според неговите тврдења тој го послужил со остатоци од храна.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1