Tag Archives: otpad

Видео/Фото: Отпад за коли во Дубаи – милиони вредни автомобили на богаташи кои киднале поради кризата

Напуштени возила „мерцедес”, „ауди”, „јагуар” „Бе-Ем-Ве” на кои се насобира прашина – седат напуштени на отпадите за коли во Дубаи.

______________________________________________________________________________________________________

Еко пак доби дозвола за отстранување на безопасен отпад

Еко-Пак Хит  е непрофитна компанија која се занимава со управување на отпадот од амбалажата. Оваа фирма сега и официјално доби и лиценца за постапување со отпад од пакување.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1