Tag Archives: pacenje

Избезумен татко повикал полиција бидејќи децата многу плачеле!

Еден Германец дефинитивно ќе биде запамтен како првиот татко кој поради плачењето на своите деца повикал полиција и барал помош.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1