Tag Archives: pance kralev

Таблите од училиштата во Чаир ќе се симнат – дециден министерот Кралев

  Министерот Панче Кралев, денеска дециден Општина Чаир нема добиено согласнот за преименување на училиштата, а за тоа е надлежно министерството за Образование.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1