Tag Archives: parlament. zeni

Жените малцинство во парламентите – Македонија 28-ма од вкупно 189 земји

Во сите држави на западен Балкан, независно дали станува збор за Македонија, Србија, БиХ, Црна Гора, Словенија, Албанија, доминантни се мажите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1