Tag Archives: partii

Видео: Политичка пресметка на небо – ќе се судреа авиони на две партии

Два авиони за влакно избегнаа несреќа летајќи над Холандија. Тие се приближиле толку што едно време летале и закачени еден за друг.

______________________________________________________________________________________________________

Бидете раат – еве спас за досадни политички постови на фејсбук

Ако ви е преку глава од македонските политички пресметки на Facebook, тогаш сигурно ќе ви се најде Social Fixer кој ја филтрира содржината која ви ја прикажува друштвената мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

Избори се ближат – јуриш на партиите по френдови на Фејсбук

  Избори се ближат – избори се ближат. Партиите сериозно си ја земале работата и веќе се ,,билда,, подршката преку пријатели на популарната мрежа Фејсбук.  

______________________________________________________________________________________________________

Однесувањето на партиските војничиња – ЖИВА БРУКА !!!!

Ви пренесуваме писмо од новинарката Светлана Антиќ Јовчевска и нејзината непријатна средба со еден од младите надежни партиски војничиња.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1