Tag Archives: peking

Видео: Девет дена сообраќаен застој го парализираше Пекинг

Додека наутро патувате на работа и ги колнете останатите возачи, семафорите и сообраќајните полицајци, поради застојот, во кој ни криви ни должни сте се нашле, сетете се на приказната која ќе имате можност да ја прочитате во подолниот текст.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1