Tag Archives: peticija

Тексас сака да се отцепи од САД

Петиција за отцепување на сојузната држава Тексас од САД испратија жителите кои со 119.209 потписи бараат самостојност.

______________________________________________________________________________________________________

И студентите со петиција бараат бесплатен јавен превоз

  Уште една петиција на социјалните мрежи. Студентите собираат потписи со кои бараат и тие да добијат бесплатен јавен превоз како и пензионерите.

______________________________________________________________________________________________________

Укинување на зонското паркирање – Скопјани ќе бараат со петиција

Скопјани собираат потписи за со петиција да бараат укинување на зонското паркирање. На интернет се појави страна (ОВДЕ ) на која се бара да се соберат што поголем број потписи за и формално да се поднесе барање за укинување на зонското паркирање.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1