Tag Archives: платен убиец

Видео: Бивша платила да го убијат, останал навреден поради договорениот износ!

Иако за малку во во 2010 година ќе завршеше два метри под земја, Ѓорѓ Каскона од Канзас Сити, не бил исплашен и изненаден поради тоа што неговата бивша сопруга платила да го убијат и сакала да го види мртов но силно го погодил податокот кога разбрал дека неговата глава била „испод цена“!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1