Tag Archives: плажа

Видео:Хранеле галеби со лаксативи за да им се смеат на жртвите

Доколку здогледате како некој на плажа бега да се засолни и притоа вришти од смеа, знајте дека е време да трчате колку што ве држат нозете побрзо.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1