Tag Archives: ploci

Видео: Чекори и произведувај струја!

Совршен изум што човековите чекори ги претвора во електрична енергија, дело на “Pavegen Systems Ltd”.

______________________________________________________________________________________________________

Нови мистерии на Марс – откриени тектонски плочи

Долго време научниците сметаа дека тектонски плочи не постојат на ниедно друго место во соларниот систем, освен на Земјата. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1