Tag Archives: podzemna

Шокантно: Муслиманска секта во Татарстан под земја чувала десетици деца повеќе од 10 години

Случајот го открила полицијата во руската република Татарстан.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Се урна дел од комплексот на Старата железничка станица во Скопје

Заврши уривањето на објектите кој се дел од комплексот на старата железничка станица.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1